dimarts, 7 d’octubre del 2014

Navegadors Web

-Els navegadors, són una eïna utilitzada per qüasi tothom, al dia a dia.

Serveixen per navegar per pàgines web. A més tenen moltes funcions, com aplicacions, llista de favorits, pàgines més visitades, pestanyes d'incògnit, gestors propis de descàrregues.

-Hi ha moltes aplicacions. La que més utilitzo, es AdBlock. Que et permet bloquejar gran part dels anuncis que trobes a la xarxa. Es compatible amb Google Chrome, Mozilla Firefox i similars.
Descarregar

-Actualment hi ha molts navegadors gratuits, el mes utilitzat es Google Chrome. Tot i que hi ha altres basats en aquest, que per a mí són millors, ja que els han millorat en molts aspectes.
El meu preferit, Coolnovo, es ràpid, elegant, dinàmic i segur. A més totes les aplicacions de Chrome, són compatibles amb Coolnovo. Descarregar 

-Per altre banda, tenim un navegador, que va ser un dels més importants, però va deixar de ser tant utilitzat. Però en la meva opinió s'ha actualitzat i és un dels mes potents per devant de Internet Explorer. Descarregar



-Internet Explorer (Microsoft), va ser el més utilitzat durant moltísims anys i es el més compatible amb el ja olvidat Windows XP. Crec que no s'ha renovat adecuadament. Tot i que l'última versió  no ha estat tan malament, crec que encara li queda molt per posar-se a l'altura de la companyía Google i els navegadors basats en aquesta. Ùltimament, I.Explorer s'ha basat en el nou sistema operatiu de Microsoft.
Ùltima versió per a Windows 8.1, Descarregar

-Safari, per exemple és un navegador exclusiu de Apple. I es caracteritza per ser de pagament i per la seva extrema seguretat.

-També, vull parlar d'opera. Un nevegador punter en la navegació mòbil amb els dispositius Symbian i ara amb el Android, Apple i Windows Phone. Opera en la meva opinió, no es massa bó per a ordinador, en comparació amb els seus principals competidors.


-Dolphin, es per a mí el millor en dispositius android. I en Apple, igual que en ordinadors tenim l'exclusiu Safari.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada